• Je bent hier
  • Home
  • /
  • Energie Besparen

Energie besparen loont

Webshop

Met energiebesparingsproducten uit onze webshop kunt u vaak eenvoudig en tegen lage kosten veel energie en geld besparen. Energiegarant heeft een selectie gemaakt van producten die naar ons inzicht echt waardevol, praktisch en nuttig zijn.

Advies en maatregelen

Met een deskundig advies vooraf weet u waaraan u uw geld besteed. Met de juiste materialen haalt u meer besparen en meer comfort. Energiegarant werkt samen met betrouwbare installateurs en leveranciers. Graag begeleiden wij u naar de meeste optimale oplossing. 

Voor een enkele maatregelen of een totaal pakket of stappenplan bent u bij ons aan het goede adres.

Energiebesparen met garantie

Dat kan bij Energiegarant. Niet alleen garantie op de producten en de installatie, maar ook op de besparing!. Lees meer over de voorwaarden.

 

 

Categorie: Energie besparen
Subcategorie: advies

Bespaarkaart

Direct een overzicht van uw bespaarmogelijkheden via de email. Op basis van uw persoonlijke gegevens, uw energieverbruik en beschikbare informatie over uw huis ontvangt u direct een overzicht van uw mogelijkheden

€ 19 per Stuk

Bestel Meer info

Energieadvies op maat

Erkend energieadviseur bespreekt uw wensen en beantwoordt uw vragen. De woning wordt opgenomen en de technische mogelijkheden worden bepaald. U ontvangt een schriftelijk rapport met uw mogelijkheden.

€ 220.00 per Stuk

Bestel Meer info

Energieadvies op maat (VvE)

Weten hoe u uw VvE voorbereid op de (aardgasvrije) toekomst? inzicht in de bespaarmogelijkheden? Weten hoe u optimaal profiteert van subsidies en financieringsmogelijkheden? Kies dan voor een VVE advies op maat. Op basis van een intake gesprek ontvangt u een definitieve offerte.

€ 1000 per Stuk

Bestel Meer info

Energielabel met Index (Utiliteit)

Bent u eigenaar van een kantoor, winkel, horeca of andere utiliteitsgebouw. Ook dan kunt u terecht bij Energiegarant. Wij maken een energielabel voor uw gebouw van 350 euro. U ontvangt van ons altijd vooraf een offerte o.b.v. uw situatie. Wist u dat uw kantoor voor 2024 energielabel C of beter moet hebben?

€ 350 per Stuk

Bestel Meer info

Energielabel met Index (Woningen)

Bent particulier of bedrijfsmatig verhuurder. Dan is de energie-index bepalend voor de huurpunten. Voor een individuele energieindex berekening kunt u bij ons terecht vanaf 150 euro. Hebt u meerdere woningen, vraag dan een offerte bij ons aan.

€ 150.00 per Stuk

Bestel Meer info

TONZON radiatorfolie

Bespaar eenvoudig op uw energiekosten met TONZON radiator folie. Eenvoudig te bevestigen en snel terugverdiend

€ 17.95 per Stuk

Bestel Meer info