• Je bent hier
  • Home
  • /
  • Energie Besparen

Producten overzicht

ICY Slimme Thermostaat

Dankzij de ingebouwde lichtsensor en bewegingsmelder zorgt de ICY thermostaat ervoor dat de verwarming nooit meer onnodig aanstaat. De thermosstaat is geschikt voor elk type CV ketel en is volledig instelbaar.

Bespaar tot wel 18% op uw stookkosten met de slimme Thermosstaat

Kenmerken:

- slim besparen: uit onderzoek is gebleken dat besparingen van 14% tot 18% geen uitzondering zijn

- snelle installatie: de slimme thermosstaat is toepasbaar op alle merken CV-ketels en bij stadsverwarming. Voor sommige ketels is een powerconvertor vereist. (lijst)

- volledig instelbaar en koppeling met uw computer: schakelmomenten en graden zijn eenvoudig instelbaar door uw thermosstaat met een uSB aansluiting aan te sluiten op uw computer

- lichtsensor: zorgt ervoor dat de CV wordt uitgeschakeld als het licht langer dan 20-30 minuten uit is (periode instelbaar)

- aanwezigheidsmelder: voorkomt onnodig verwarmen, schakelt uit als er niemand aanwezig is (periode en gevoeligheid instelbaar)

- modulerend: detecteert automatisch of de ketel geschikt is voor modulering.

- gemakkelijk te bedienen: de temperatuur kan eenvoudig worden bijgesteld met de ' +' en ' -' toetsen - modern design, verkrijgbaar in zwart en wit.

 

Brochure

Handleiding

Installatie stadsverwarming


 

 

 

0 reacties, geef zelf je mening.

€ 177.00 per StukBestel
Categorie: Energie besparen
Subcategorie: advies

Bespaarkaart

Direct een overzicht van uw bespaarmogelijkheden via de email. Op basis van uw persoonlijke gegevens, uw energieverbruik en beschikbare informatie over uw huis ontvangt u direct een overzicht van uw mogelijkheden

€ 19 per Stuk

Bestel Meer info

Energieadvies op maat

Erkend energieadviseur bespreekt uw wensen en beantwoordt uw vragen. De woning wordt opgenomen en de technische mogelijkheden worden bepaald. U ontvangt een schriftelijk rapport met uw mogelijkheden.

€ 220.00 per Stuk

Bestel Meer info

Energieadvies op maat (VvE)

Weten hoe u uw VvE voorbereid op de (aardgasvrije) toekomst? inzicht in de bespaarmogelijkheden? Weten hoe u optimaal profiteert van subsidies en financieringsmogelijkheden? Kies dan voor een VVE advies op maat. Op basis van een intake gesprek ontvangt u een definitieve offerte.

€ 1000 per Stuk

Bestel Meer info

Energielabel met Index (Utiliteit)

Bent u eigenaar van een kantoor, winkel, horeca of andere utiliteitsgebouw. Ook dan kunt u terecht bij Energiegarant. Wij maken een energielabel voor uw gebouw van 350 euro. U ontvangt van ons altijd vooraf een offerte o.b.v. uw situatie. Wist u dat uw kantoor voor 2024 energielabel C of beter moet hebben?

€ 350 per Stuk

Bestel Meer info

Energielabel met Index (Woningen)

Bent particulier of bedrijfsmatig verhuurder. Dan is de energie-index bepalend voor de huurpunten. Voor een individuele energieindex berekening kunt u bij ons terecht vanaf 150 euro. Hebt u meerdere woningen, vraag dan een offerte bij ons aan.

€ 150.00 per Stuk

Bestel Meer info

TONZON radiatorfolie

Bespaar eenvoudig op uw energiekosten met TONZON radiator folie. Eenvoudig te bevestigen en snel terugverdiend

€ 17.95 per Stuk

Bestel Meer info