• Je bent hier
  • Home
  • /
  • Energie Besparen

Producten overzicht

ICY Vloerverwarming pompschakeling

Met de ICY pompschakelaar voor de vloerverwarming draait de pomp alleen als het nodig is. Dit bespaart u tot wel 60 euro per jaar en verlengt de levensduur van de pomp

 Kenmerken

- energiebesparing: bespaar op de stroomkosten. De pomp van de vloerverwarming schakelt alleen aan als het nodig is.

- langere levensduur: doordat de pomp niet meer permanent is ingeschakeld gaat de pomp veel langer mee. De pomp schakelt dagelijks kort in om vastlopen van de pomp te voorkomen.

- eenvoudige installatie: De pompschakelaar is zeer eenvoudig zelf te monteren. De pompschakelaar steekt u in het stopcontact. De stekker van de vloerverwarmingsverdeler gaat vervolgens in de pompschakelaar. Het klemmetje klikt u op de aanvoerleiding van de vloerverdeler van de vloerverwarming.


 

 

 

0 reacties, geef zelf je mening.

€ 69.00 per StukBestel
Categorie: Energie besparen
Subcategorie: advies

Bespaarkaart

Direct een overzicht van uw bespaarmogelijkheden via de email. Op basis van uw persoonlijke gegevens, uw energieverbruik en beschikbare informatie over uw huis ontvangt u direct een overzicht van uw mogelijkheden

€ 19 per Stuk

Bestel Meer info

Energieadvies op maat

Erkend energieadviseur bespreekt uw wensen en beantwoordt uw vragen. De woning wordt opgenomen en de technische mogelijkheden worden bepaald. U ontvangt een schriftelijk rapport met uw mogelijkheden.

€ 220.00 per Stuk

Bestel Meer info

Energieadvies op maat (VvE)

Weten hoe u uw VvE voorbereid op de (aardgasvrije) toekomst? inzicht in de bespaarmogelijkheden? Weten hoe u optimaal profiteert van subsidies en financieringsmogelijkheden? Kies dan voor een VVE advies op maat. Op basis van een intake gesprek ontvangt u een definitieve offerte.

€ 1000 per Stuk

Bestel Meer info

Energielabel met Index (Utiliteit)

Bent u eigenaar van een kantoor, winkel, horeca of andere utiliteitsgebouw. Ook dan kunt u terecht bij Energiegarant. Wij maken een energielabel voor uw gebouw van 350 euro. U ontvangt van ons altijd vooraf een offerte o.b.v. uw situatie. Wist u dat uw kantoor voor 2024 energielabel C of beter moet hebben?

€ 350 per Stuk

Bestel Meer info

Energielabel met Index (Woningen)

Bent particulier of bedrijfsmatig verhuurder. Dan is de energie-index bepalend voor de huurpunten. Voor een individuele energieindex berekening kunt u bij ons terecht vanaf 150 euro. Hebt u meerdere woningen, vraag dan een offerte bij ons aan.

€ 150.00 per Stuk

Bestel Meer info

TONZON radiatorfolie

Bespaar eenvoudig op uw energiekosten met TONZON radiator folie. Eenvoudig te bevestigen en snel terugverdiend

€ 17.95 per Stuk

Bestel Meer info