• Je bent hier
  • Home
  • /
  • Energie Besparen

Producten overzicht

Bespaarabonnement

U bent zeker van de beste tarieven en correcte facturen. U bent verlost van lange wachttijden en dure gesprekken met callcenter medewerkers.

Om zeker te zijn dat uw energiezaken onder controle zijn kunt u kiezen voor uw eigen Energiemanager. Uw energiemanager bewaakt uw contracten, regelt tijdig de overstap naar de juiste partij, controlereert facturen en onderhoudt alle contacten met de energiebedrijven. Nooit meer lange wachttijden of ingewikkelde gesprekken met callcenter medewerkers. Gegarandeerd profiteren van de beste aanbiedingen en de laagste tarieven. U betaalt voor deze dienst een vaste vergoeding per maand. Ook krijgt u bij aanmelding een gratis overzicht van de bespaarmogelijkheden voor uw woning en helpen wij u met het nemen van energiebesparende maatregelen.


 

 

 

0 reacties, geef zelf je mening.

€ 9.95 per MaandBestel
Categorie: Energie besparen
Subcategorie: advies

Bespaarkaart

Direct een overzicht van uw bespaarmogelijkheden via de email. Op basis van uw persoonlijke gegevens, uw energieverbruik en beschikbare informatie over uw huis ontvangt u direct een overzicht van uw mogelijkheden

€ 19 per Stuk

Bestel Meer info

Energieadvies op maat

Erkend energieadviseur bespreekt uw wensen en beantwoordt uw vragen. De woning wordt opgenomen en de technische mogelijkheden worden bepaald. U ontvangt een schriftelijk rapport met uw mogelijkheden.

€ 220.00 per Stuk

Bestel Meer info

Energieadvies op maat (VvE)

Weten hoe u uw VvE voorbereid op de (aardgasvrije) toekomst? inzicht in de bespaarmogelijkheden? Weten hoe u optimaal profiteert van subsidies en financieringsmogelijkheden? Kies dan voor een VVE advies op maat. Op basis van een intake gesprek ontvangt u een definitieve offerte.

€ 1000 per Stuk

Bestel Meer info

Energielabel met Index (Utiliteit)

Bent u eigenaar van een kantoor, winkel, horeca of andere utiliteitsgebouw. Ook dan kunt u terecht bij Energiegarant. Wij maken een energielabel voor uw gebouw van 350 euro. U ontvangt van ons altijd vooraf een offerte o.b.v. uw situatie. Wist u dat uw kantoor voor 2024 energielabel C of beter moet hebben?

€ 350 per Stuk

Bestel Meer info

Energielabel met Index (Woningen)

Bent particulier of bedrijfsmatig verhuurder. Dan is de energie-index bepalend voor de huurpunten. Voor een individuele energieindex berekening kunt u bij ons terecht vanaf 150 euro. Hebt u meerdere woningen, vraag dan een offerte bij ons aan.

€ 150.00 per Stuk

Bestel Meer info

TONZON radiatorfolie

Bespaar eenvoudig op uw energiekosten met TONZON radiator folie. Eenvoudig te bevestigen en snel terugverdiend

€ 17.95 per Stuk

Bestel Meer info