Profiel

Energiegarant

Energiegarant (2007) is gevestigd in Den Haag. Als advies- en bespaarorganisatie helpen wij klanten om het energieverbruik terug te dringen en kosten te besparen.

Energiegarant is een onafhankelijk adviesbureau. In de diverse regios waar Energiegarant actief is, hebben wij samenwerkingsverbanden met diverse betrouwbare, gekwalificeerde isolatiebedrijven, installateurs en aannemers voor de realisatie van duurzame en energiebesparen maatregelen. 

 

Hilbrand Does (1968) is oprichter en energiemanager van Energiegarant

ACHTERGROND

Na het voltooien van de studie Elektrotechniek aan de Universiteit Twente (1992) heb ik ruime ervaring opgedaan in advisering (PinkRoccade/Getronics) bij verschillende grotere en kleinere organisaties. Vanaf 2001 ben ik betrokken bij de liberalisering van de energiemarkt in productontwikkeling en innovatie (InfraXS, Cycle systems en Oxxio). 

Ik zie dat nog steeds weinig mensen gebruik maken van de mogelijkheden die er zijn. Dit is jammer want kansen op kostenbesparingen en investeringen in duurzaamheid blijven onbenut. Met mijn kennis en ervaring help ik graag mensen bewust een keuze te maken in de mogelijkheden die er zijn. Door inzicht te verschaffen, de juiste contacten en toegang tot de benodigde informatie hoop ik zo veel mogelijk mensen bewust te maken en te laten profiteren van de mogelijkheden.

Met Energiegarant breng ik de persoonlijke service en aandacht weer terug. Verder zal Energiegarant door direct en concreet met de klant aan de slag te gaan met energiebesparing en investeringen in eigen energie direct bijdragen aan het verduurzamen van de energievoorziening.