• Je bent hier
  • Home
  • /
  • VVE

VvE verbeter!

Onderhouden wordt investeren!

Wonen zonder gas, het komt er aan!  En dat naast alle kosten voor noodzakelijk onderhoud en energie. Hoe moet dat?  

Bestaande onderhoudsplannen gaan uit van behoud van wat er is. Wij bereiden samen met u het gebouw voor op de toekomst. U krijgt een betere woning met meer comfort en (bijna) geen energiekosten. Uw huis wordt meer waard!

De huidige kosten voor  onderhoud en energie worden gebruikt om dit te financieren.  Wij betrekken alle bewoners en eigenaren bij de plannen en realisatie en zorgen dat het werkt.

Energiegarant voor VvEs: onderhouden wordt investeren!

Een greep uit onze ervaringen:

  1. Meer dan 90% van de VvE's betalen teveel voor energie. -
  2. VvE's met een lift of met een collectieve verwarmingsinstallatie hebben heel vaak een te grote capaciteit energieaansluiting en betalen om te hoge netwerkkosten
  3. Veel onderhoudswerkzaamheden kunnen met subsidies en een duurzaamheidlening versneld worden uitgevoerd. In plaats van sparen wordt de periodiek inleg gebruikt voor rente en aflossing. Direct hogere waarde, meer comfort en lagere kosten 
  4. Energiebesparen gaat hand in hand met meer comfort (minder vocht en tocht, minder warm in de zomer, minder geluidsoverlast)

Stapsgewijs helpen wij om uw plannen aan te passen van onderhoud naar structurele verbetering van uw gezamenlijke eigendom.

Wij doorlopen hierbij drie helder stappen

  1. Kunnen:We inventariseren met u wat er binnen uw gebouw en situatie mogelijk is en maken de kosten en baten inzichtelijk
  2. Willen: We betrekken de bewoners en eigenaren wat de behoefte is om zo het juiste pakket van korte en lange termijn maatregelen te bepalen.
  3. Doen: We begeleiden de VvE met het realiseren van de verbeteringen met het aanvragen van offertes, subsidies en het regelen van de financiering. Ook helpen wij bij de contractering en de oplevering van uw project.

Meer hierover vindt u in onze brochure.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een verrassende aanpak!

bedrijfsnaam 
voornaam 
achternaam * 
adres 
postcode 
plaats 
e-mailadres * 
telefoonnummer * 
product 
onderwerp/vraag/opmerking 
Hoe heeft Energiegarant gevonden? 
Captcha  CAPTCHA Image
Refresh Image